Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0408373766 ark. 9 - 16:30

Toimitusehdot

Nämä sopimusehdot sisältävät B-Action Finland Oy:n-verkkopalvelun käyttöä koskevat ehdot.

Yritys

Verkkokauppa palvelua ylläpitää B-Action Finland Oy, Nuutisarankatu 14 F, 33900 Tampere Y-tunnus 2062969-0 Lue meistä lisää täältä.

Rekisteröityessään verkkokauppaan tai ostaessaan tuotteita käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Verkkokaupan sisällön kaikki oikeudet kuuluvat palvelun tarjoajalle.

Verkkokaupan ylläpitäjällä on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia palveluun.

Samoin ylläpitäjällä on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai muilla tavoin asiakkaalle. Verkkokaupan käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus- ja toimitusehtoihin, jotka koskevat toimituksia.

Verkkokaupan käyttäjä rekisteröityy täyttämällä rekisteröintilomakkeen ja voi valita samalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Verkkokaupan käyttäjäksi voi rekisteröityä ainoastaan luonnollinen henkilö.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Verkkokaupan ylläpitäjä voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Verkkokaupan asiakastiedot kerätään asiakasrekisteriin. Ylläpitäjä tallentaa asiakkaasta ne tiedot, jotka asiakas on täyttänyt rekisteröintilomakkeeseen. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka.

Verkkokaupan ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

Asiakas vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Asiakas on vastuussa salasanan salassapidosta.

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää suoramarkkinoinnissa vain, jos käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Asiakas sitoutuu käyttämään palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Asiakas vastaa kaikista hänelle verkkokaupan käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista verkkokaupan käytöstä aiheutuvista kustannuksista. Asiakas vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta verkkokaupan käytöstä aiheuttamastaan vahingosta verkkokaupan ylläpitäjälle, muille asiakkaille ja kolmansille osapuolille.

Hinnat ja tuotteiden tilaaminen

Kaikki tuotteet ja hinnat löytyvät verkkohinnastostamme.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tuotteet toimitetaan Posti Group Oyj:n (ent. Itella Oyj) toimituksina. Kun tilaat tuotteen tänään, se on nopeimmillaan sinulla jo seuraavana päivänä(!) Erikoistoimitukset, kuten kotiovelle toimitukset tai Itella 14 toimitukset, voidaan toimittaa sopimuksesta. (Asiakaspalvelu 044 36 33601)

Yli 69 euron tilauksista emme peri toimitusmaksua!

Alle 69 euron tilauksiin lisätään 7.50€ postitus/toimitusmaksu.

Tuotteilla 14 päivän palautusoikeus mikäli tuote on TÄYSIN käyttämätönSovittaminen on siis ok, käyttäminen ei. Ulkokäyttö on ehdottomasti kielletty, erityisesti kenkien kohdalla. Hyvä muistisääntö on sovittaa tuotteita kuin olisit myymälässä, eli sisätiloissa. Käytettyjä ja/tai likaisia tuotteita emme voi ottaa vastaan. Lisäksi palautettavassa tuotteessa on oltava kaikki hinta- ja kokomerkinnät paikallaan. Jos nämä merkinnät on irroitettu, tuote on kelvoton myytäväksi edelleen, eikä sitä siis korvata.

Asiakkaan tulee säilyttää ostokuitti tai laskukopio kaupan peruuttamista tai vaihtamista varten.

Kaikki tuotteiden palautukset asiakaspalautuksena tai kauppiaalle toimitettuna.

KUN TILAAT TUOTTEITA, MUISTA TÄYTTÄÄ KAIKKI TILAUSLOMAKKEEN TIEDOT! EMME TOIMITA TILAUKSIA, JOIDEN ASIAKASTIEDOISSA ON EPÄSELVYYKSIÄ.

Toimitusaika

Toimitusaika on normaalisti n. 1–14 päivää. Emme kuitenkaan vastaa pitenevistä toimitusajoista, jotka johtuvat meistä riippumattomista syistä, kuten:

- tuotannollisista syistä

- muiden maiden pyhäpäivistä

- lakko

Lähes kaikki toimituksemme saadaan toimitukseen heti tilauspäivänä ja tavoitteemme on olla Suomen nopein ja luotettavin verkkokauppa!

Jälkitoimitukset

Mikäli jokin tuote on päässyt tilapäisesti loppumaan tai jää jälkitoimitukseen, pääsääntöisesti otamme yhteyttä Sinuun. Tuote/tuotteet lähetetään myöhemmin toimituskuluitta, mikäli se on ollut osa suurempaa tilausta. Alle 10€ jälkitoimituksia ei toimiteta.

Palautukset

TÄRKEÄ! Palautukset vain Postin kautta. (ent. Itella Oy:n kautta)

Lisäravinteilla ei ole palautusoikeutta.

HUOM! OTA AINA PALAUTUSTAPAUKSESSA YHTEYS ASIAKASPALVELUUMME: p. 044 363 3601, VÄÄRINKÄSITYKSIEN VÄLTTÄMISEKSI

Kun palautat Postin kautta, Sinun ei tarvitse maksaa rahtimaksua, kun ilmoitat jättäessäsi paketin Postiin, että kyseessä on ASIAKASPALAUTUS.

Palautukseen on aina liitettävä mukaan pakkauslista varustettuna merkinnällä "palautus". Jos palautat tavaraa muuta kuin Postin kautta, vastaat itse rahtikuluista. Tarkemmat ohjeet palautuksista täältä.

POSTI/BUSSIENNAKOITA EMME LUNASTA!

Maksamme tuotteen hinnan sekä palautuksesta mahdollisesti aiheutuneet rahtikulut. Huom! Muista tulostaa ja liittää mukaan palauslomake. Lomake täältä.

Palautusoikeutta ei ole alusasuilla tai niihin luettavilla tekstiileillä (esim. Better Bodies hotpants, poseeraushousut tms.)

VAIHTO TOISEEN TUOTTEESEEN

Jos haluat vaihtaa tuotteesi toiseen kokoon, väriin tai tuotteeseen otathan yhteyttä asiakaspalveluun. Puhelinnumero 044 363 3601

TILAUKSEN ALARAJA

Tilauksella ei ole alarajaa, tilaa mitä haluat ja kuinka paljon haluat. Muistathan, että yli 69€ tilauksista ei tule sinulle toimituskuluja!

LUNASTAMATTOMAT TILAUKSET

Lunastamatta jätetyistä tilauksista perimme meille koituneet kulut. (lähetys + palautuminen Posti Oy:n hinnoittelun mukaisesti)

Jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittämään toimintaamme entistäkin paremmaksi, toivomme, ettet tilaa tuotteita jos et jostain syystä pysty niitä lunastamaan. Kaikista palautuksista ja noutamattomista lähetyksistä Posti (ent. Itella Oyj) laskuttaa yritykseltä täyden hinnan.

Maksut - Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia.

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta.

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun (puh. 09 - 425 99 771)

Löydät myös asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu