Sporttinen asiakaspalvelumme palvelee puh. 0443633601 ark. 9 - 16:30

Trec Nutrition - Crea9 Xtreme 120kaps

23,90 €

15,95 €

Ale 33 %

Trec Nutrition - Crea9 Xtreme 120kaps

Innovatiininen kreatiinisekoitus, Trec Nutrition Crea9 Xtreme sisältää yhdeksän hyvin imeytyvän kreatiinin - yhdessä ja samassa helposti nautittavassa kapselissa.


Trec Nutrition - Crea9 Xtreme, sisältää yhdeksää hyvin imeytyvää eri kreatiinimuotoa.

 

 

Yhdeksän hyvin imeytyvän kreatiinimuodon yhdistelmä yhdessä ja samassa tuotteessa tekee lihasten kreatiinivarastojen täyttämisen ja kreatiinin aktivoimisen käyttöön helpoksi. ATP:n uudistuminen tapahtuu normaalia nopeammin, ja näin lihassolut saavat enemmän energiaa. Trec Nutrition - Crea9 Xtreme kohottaa fyysistä suorituskykyä toisiaan seuraavissa lyhyissä räjähtävyyttä vaativissa korkean intensiteetin urheilusuorituksissa.

 

 

Aktiiviset ainesosat: Kreatiinisitraatti, kreatiinimalaatti, kreatiinimonohydraatti, kreatiininitraatti, kreatiinihydrokloridi, kreatiiniglukonaatti, kreatiini-alfa-ketoglutaraatti, kreatiiniorotaatti.
 

 

 

Annos: Nauti päivittäin 4 kapselia, joissa on yhteensä 3720 mg kreatiinia.

 

 

Pakkauskoko: 120kaps

 

 

 

 

Tämä ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää, sekä tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli ole raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!