Versa Gripps - Versa PRO black

69,90 €

Versa Gripps - Versa PRO black

Versa Gripps PRO on ehdoton hankinta jokaiselle urheilijalle, päihittää mennen tullen salihanskat ja vetoremmit. Versa Gripps takaa pidon kovissakin treeneissä, älä anna otteen lipsua.

Tilaa heti oma Versa Gripps ja nosta treenisi uudelle tasolle!

 

Professional (PRO) Versa Gripps koot: Koko - ranteen ympärysmitta

XS 12.7 cm - 15.2 cm

S/M 15.2 cm - 17.8 cm

L 17.8cm - 20.3 cm

 

ALL IN ONE - Patentoitu teknologia.

Mekanismi, kaavoitus ja materiaalit ovat vain ja ainoastaan Versa Grippsin käytössä. Päihittää mennen tullen hanskat, koukut, rannetuet ja vetoremmit. Kaikkein edistynein, tieteellisesti kehittynyt treenivaruste. Suunniteltu ylivoimaiseen voimantuottoon ja keskittymiseen. Suojelee käden hermostoa sekä veren virtausta käteen harjoittelun aikana. Juuri optimaaliseksi mitoitettu tarttumaosio. Tartuntapinta kestää koko tuotteen eliniän ajan ja on siis erittäin kestävä.

Tämä materiaali on käytössä vain Versa Grippseissä! Versa Gripps on suunniteltu siten, että harjoittelija voi keskittyä 100% mielen ja lihaksen yhteyteen, sekä kohdelihaksen täydelliseen ja maksimaaliseen työskentelyyn.

Levennetty rannepehmuste takaa, että tuote istuu paikallaan käyttäjän haluaman ajan aiheuttamatta hiertämistä tai nyhtävää ja kiskovaa tunetta ranteeseen.

Kaikki materiaalit tarranauhoja ja metallisokia myöten ovat kestäviä ja tarkoitettu huolettomaan treenaamiseen.

Estää känsien ja kovettumien muodostumista! Hypo-allergeeninen, anti-bakteerinen ja erittäin hygieeninen tuote!

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle
Lasse kirjoitti:
Aivan mieletön pito! On ollu todella paljon apuu varsinkin raskaissa Maveissa ja pitkissä askelkävely sarjoissa. Pystyy hyvin keskittylään ite reeniin kun ei tarvii koko ajan miettii et lipsuu,lipsuu,lipsuu... Ja on todella helpot ja nopeet laittaa kiinni. Ei tarvii pyöritellä montaa kierrosta tangon ympäri ja pystyy helposti yhdellä kädellä pistämään paikoilleen. . Julkaistu 14.5.2017
Amanda kirjoitti:
Olen itse käyttänyt Versa Grippsejä pari vuotta. Ostin poikaystävälle omat, kun lainasi mun liiankin usein. ;) Tykkäämme molemmat! Hyvin olennainen treenivaruste, ja kestävää materiaalia. Sopii myös pienikätiselle.. Julkaistu 7.3.2017

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!