Versa Gripps - Versa PRO Pink

69,90 €

Versa Gripps - Versa PRO Pink

Versa Gripps PRO on ehdoton hankinta jokaiselle urheilijalle, päihittää mennen tullen salihanskat ja vetoremmit. Versa Gripps takaa pidon kovissakin treeneissä, älä anna otteen lipsua.

Tilaa heti oma Versa Gripps ja nosta treenisi uudelle tasolle!

 

Professional (PRO) Versa Gripps koot: (koko - ranteen ympärysmitta)

XS 12.7 cm - 15.2 cm

S/M 15.2 cm - 17.8 cm

L 17.8cm - 20.3 cm

 

ALL IN ONE - Patentoitu teknologia. Mekanismi, kaavoitus ja materiaalit ovat vain ja ainoastaan Versa Grippsin käytössä. Päihittää mennen tullen hanskat, koukut, rannetuet ja vetoremmit. Kaikkein edistynein, tieteellisesti kehittynyt treenivaruste. Suunniteltu ylivoimaiseen voimantuottoon ja keskittymiseen. Suojelee käden hermostoa sekä veren virtausta käteen harjoittelun aikana. Juuri optimaaliseksi mitoitettu tarttumaosio. Tartuntapinta kestää koko tuotteen eliniän ajan ja on siis erittäin kestävä. Tämä materiaali on käytössä vain Versa Grippseissä!

 

Versa Gripps on suunniteltu siren, että harjoittelija voi keskittyä 100% mielen ja lihaksen yhteyteen, sekä kohdelihaksen täydelliseen ja maksimaaliseen työskentelyyn. Levennetty rannepehmuste takaa, että tuote istuu paikallaan käyttäjän haluaman ajan aiheuttamatta hiertämistä tai nyhtävää ja kiskovaa tunetta ranteeseen.

Kaikki materiaalit tarranauhoja ja metallisokia myöten ovat kestäviä ja tarkoitettu huolettomaan treenaamiseen.

Estää känsien ja kovettumien muodostumista! Hypo-allergeeninen, anti-bakteerinen ja erittäin hygieeninen tuote!

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle
Johanna kirjoitti:
Useamman vuoden salilla käyneenä ovat grippsit tulleet jäädäkseen. Kovilla painoilla tehdessä käytän paljon,kun käsissä ei ole enää tarpeeksi puristusvoimaa pitämään painoja. Suosittelen! Helppokäyttöinen perusremmeihin verrattuna. Olleet monta vuotta käytössä eivätkä ole kuluneet juuri yhtään.. Julkaistu 15.6.2017

Monipuoliset maksutavat!

Nopeat toimitukset!